Följ oss på

Tennis

Speltips Mikael Ymer – Olivo Renzo, Båstad challenger

Olivo hade ett mycket bra turneringsår under 2016 och främst med anledning av det har han för närvarande en plats om 89 på världsrankingen. Som en följd av det har han gått in på ATP-touren och matchmässigt har det inte blivit i närheten av lika många vinster vilket dock är naturligt med avseende på att han nu främst spelar på den högsta touren. Här i Båstad har han slagit ut Robredo och Arvidsson, båda i raka set.

Mikael Ymer är antagligen Sveriges största framtidshopp just nu efter att brodern Elias utveckling inte varit den bästa de senaste åren. Han är fortfarande mycket ung, endast 18 år även om han fyller 18 i höst, och har framtiden för sig. Året som gått har han blandat och gett en del resultatmässigt men här i Båstad har han gjort bra i från sig där han slagit ut Cervantes-Huegun med 2-1 och framför allt, i åttondelsfinalen där han slog Carballes Baena med 2-1 i set. Mycket bra gjort.

Oddsen talar till Olivos fördel vilket de ska göra. Jag tror dock på en jämn match som mycket väl kan gå över tre set. Linan på överspelet ligger på 20.5 games känns något lågt vilket synas av mig. Arvidsson pressade exempelvis argentinaren till 5-7 6-7 och jag tror inte Ymer kommer vara sämre här på hemmaplan i Båstad.

  • Datum och tid: 2017-07-13 11:00
  • Turnering: Båstad Challenger
  • Match: Mikael Ymer – Renzo Olivo
  • Spel: Över 20.5 games
  • Odds: 1.82 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis