Följ oss på

Fotboll

Speltips Nice – Monaco, Franska ligacupen 9/1

Det är dags för kvartsfinaler i den franska ligacupen och kvarvarande lag är Nice, Monaco, Rennes, Toulouse, Amiens, PSG, Angers och Montpellier. De två förstnämda ställs mot varandra och det  är från denna match detta spel hämtas.

Som de flesta som följer europeisk fotboll vet är Monaco nästbäst i Frankrike efter PSG. Mycket riktigt ligger man också tvåa i ligan efter just PSG. Man är målglada och snittar mer än två gjorda mål per match, samtidigt som man snittat ett insläppt mål per match i ligan.

Monaco är regerande mästare i ligacupen och lär försöka försvara titeln i år. Detta särskilt eftersom man nu endast har de inhemska cuperna att fokusera på efter att man kom sist i CL-gruppen. Därmed kvalficerade man inte sig till slutspel i varken CL eller gick till EL.

Nice åkte idag ut ur franska cupen vilket kanske var välbehövligt sett till deras matchande. De har nu ligan, ligacupen och Europa League att fokusera på framöver. Laget har en fin form om man ser till deras prestationer i ligan det senaste och bjuder ofta på rolig fotboll.

Sett till förutsättningarna tror jag det kan bli en målglad historia där man inte ska räkna bort Nice. Monaco lär göra minst en balja och visst talar mycket för att även hemmalaget bör göra det? Oddset på att båda lagen gör mål är fortfarande förhållandevis högt på Bethard där detta spel läggs.

  • Datum och tid: 2018-01-09 14:00
  • Liga: Franska ligacupen
  • Match: Nice – Monaco
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1.74 @ Bethard

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll