Följ oss på

Tennis

Speltips Dennis Novolo – Luke Saville, Winnetka challenger

Match från åttondelsfinalerna i Winnetka challenger där hemmaspelaren Novolo ställs mot Australiensaren Luke Saville. Kort om tid till matchstart varför det blir en kort rek.

Man ska ha klart för sig att det inte är några superstjärnor i detta möte. Saville har en bättre ranking än Novolo och den sistnämnda har varit nere och spelat en del på Futuretouren i år. Ändå tror jag på Novolo i denna match. De möttes för för ca fyra månader sedan, också den matchen på hard som underlag, och då vann Novolo komfortabelt med 6-0 6-4. Novolo har på grund av sin svaga ranking fått kvala in till denna challengerturnering genom vinster mot Smith och Schorsch. I huvudturneringen slog han sedan övertygande ut landsmannen och 175-rankade Dennis Novikov med 6-2 6-4 vilket är ett starkt resultat.

Saville har inte några lyckosamt turneringsdeltagande den senaste tiden. Grässäsongen var direkt svag från hans sida med endast en vinst i fyra turneringar, varav tre var challenger. Nu tillbaka på hard slog han amerikanen Kirchheimer i första omgången, en ung spelare som inte håller någon bra klass än så länge. Ändå tappat set i den matchen för Saville.

Tycker mycket talar för Novolo och väljer därmed att backa amerikanen i detta möte.

  • Datum och tid: 2017-07-13 11:00
  • Turnering: Winnetka challenger
  • Match: Dennis Novolo – Luke Saville
  • Spel: Novolo
  • Odds: 1.83 @ Ladbrokes

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis