Följ oss på

Fotboll

Speltips Örebro – Hammarby, Allsvenskan 21/8

Match mellan Örebro och Hammarby. Två lag som blandar och ger, där de stundtals kan slåss med de bästa lagen, men sedan vika ned sig mot sämre lag och tappa viktiga poäng.

Örebro når inte upp till den nivå som man inför säsongen hade önskat. De har sedan länge kommunicerat att de vill slåss i toppen av tabellen, men med det material och det spel man visar upp, så kommer inte det ske på bra länge. De spelar inte alltid konsekvent fotboll, vilket medför att man tappar poäng i form av oavgjorda resultat eller förluster. Däremellan kan de göra prestationer på topp, men det räcker inte att en av sex matcher är bra om man vill nå högre höjder.

Hammarby spelar en fotboll likt Örebro. Inte specifikt sättet de spelar på, men att de blandar och ger. De kan vinna ett derby mot ett formstarkt Djurgården med 3-1, för att strax därefter tappa poäng och förlora matcher mot klubbar i botten. De har dock visat goda tendenser och de brukar kunna störa lag något otippat. Stockholmslaget trivs med att vara underdogs och att kunna överraska.

Ser en risk för oavgjort resultat här, men tror att Hammarby kan höja sig i en sådan här match, där viktiga poäng står på spel. Väjer Hammarby, med reservation för kryss.

  • Datum och tid: 2017-08-21 19:00
  • Turnering: Allsvenskan
  • Match: Örebro – Hammarby
  • Spel: Hammarby DNB
  • Odds: 2.12 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll