Följ oss på

Fotboll

Speltips Örgryte – Brommapojkarna, Superettan 9/8

Brommapojkarna går snabbt mot Allsvenskan. Mellberg och hans mannar har gjort ett otroligt bra arbete hittills, men en bra bit av säsongen återstår.

Brommapojkarna var under en tung svacka i flera år, men i år ser det helt annorlunda ut. De kallas för talangfabriken, efter hur många och duktiga talanger de tar upp från deras egna led. De hade det ekonomiskt tufft, vilket innebar att man var tvungna att börja om ifrån början. Det är en resa som vanligtvis tar flera, flera år, men Brommapojkarna har gjort det på väldigt kort tid. Nu har man slagläge i att ta sig upp till Allsvenskan. Man har dock två förluster på kort tid, så jag ser ett något mer defensivt inställt BP idag.

Örgryte på hemmaplan är ingen enkel uppgift, det heller. De kommer kunna sätta käppar i hjulen i viss mån, även om jag har en viss tro om bortavinst. Ser mig en jämn tillställning här, där resultat som 1-1, 0-1 eller liknande är troligt.

  • Datum och tid: 2017-08-09 19:00
  • Turnering: Superettan
  • Match: Örgryte – Brommapojkarna
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2.20 @ Bet365

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll