Följ oss på

Fotboll

Speltips Örgryte – IK Frej, Superettan 18/8

Bottenlaget IK Frej åker till Göteborg och ställs mot Örgryte. Ett möte som är desto viktigare för IK Frej, men sett till hur de spelat tidigare under säsongen, så är det tveksamt om man får med sig en vinst.

Örgryte är inte särskilt framgångsrika i år heller och befinner sig på den nedre delen av tabellen. De har en bra bit kvar innan man kan nå framgångar i att ta sig upp i Allsvenskan, men de har för avsikt att göra just det inom ett par år.

IK Frej förnyat kontrakt i Superettan, men det ser tungt ut. Man har fått med sig ett par tunga skalper mot bra lag, men fördelningen mellan vinst och förlust är alldeles för dålig. Ser inte i dagsläget att de klarar sig kvar i Superettan, men de jagar febrilt poäng mot de sämre placerade lagen.

Ser att vi har en jämn match framför oss. Örgryte är omotiverade, medan IK Frej verkligen vill mer. Tveksam till att IK Frej får med sig en vinst, eller poäng över huvudtaget, men jag tror att man helt klart kan chocka med åtminstone ett bortamål. Oddset faller mig inte riktigt i smaken, men det bör definitivt kunna bli både överspel och där båda lagen gör mål.

  • Datum och tid: 2017-08-18 19:00
  • Turnering: Superettan
  • Match: Örgryte – IK Frej
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1.63 @ Betsafe

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll