Följ oss på

Fotboll

Speltips Örgryte – Trelleborg, Superettan 26/9

Trelleborg har verkligen imponerat den senaste tiden och ligger numera på kvalplats upp till Allsvenskan. Med en seger i denna match har man chans att dra iväg lite från lagen under då exempelvis Helsingborg ställs mot Falkenberg i en svår match.

Trelleborg har verkligen ett ruggigt bra facit de senaste matcherna med nio vinster, en oavgjord och en förlust på de senaste 11 matcherna. Då ska man komma ihåg att förlusten kom på bortaplan mot Brommapojkarna. I våren möte vann Trelleborg med hela 6-0 (!) mot Örgryte och visst talar mycket för att det blir tre poäng även i denna match?

Örgryte har inte gjort någon vidare säsong. Faktum är att man mycket väl kan bli indragna i bottenstriden då man endast är fem poäng upp från kvalplats inför dagens match. Jag tror visserligen man kommer klara av att säkra kontraktet ganska enkelt till slut men att de placerar sig på plats 11 av 16 i tabellen säger det mesta om göteborgslagets kvaliteter denna säsong.

Jag tror Trelleborg har en bra chans till att fortsätta sin fina förlustfria svit och ta tre poäng i matchen. Spelet blir dock -0.25 mål vilket betyder halv förlust vid ett oavgjort resultat.

  • Datum och tid: 2017-09-26 19:00
  • Liga: Superettan
  • Match: Örgryte – Trelleborg
  • Spel: Trelleborg -0.25 mål
  • Odds: 1.72 @ BetVictor

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll