Följ oss på

Fotboll

Speltips Öster – GAIS, Superettan 8/8

Öster ställs mot GAIS på hemmaplan. Två lag som befinner sig lite i ingenmansland.

Inget utav lagen har något direkt att spela för, sett till placeringarna i toppen. Vad som skulle kunna ske är att något utav lagen kan hamna i nedre delen av tabellen, varför det är viktigt att ta poäng och inte riskera något i onödan. Jag ser ingen risk för något utav lagen att åka ur, men självklart vill samtliga lag vinna så många matcher som möjligt, oavsett om man spelar om något speciellt eller inte.

Varje placering högre i tabellen är bra och för att man skall kunna nå högre höjder och också få stöd från ledningen så krävs det att man visar på resultat rent sportsligt. Öster är storfavoriter i dagens möte. Kanske något för stora favoriter?

Dagens spel blir inget stort, utan jag väljer att placera ett litet spel i syfte att fånga lite värde. Ser att GAIS kan få med sig poäng här ungefär hälften av gångerna, vilket ger oss ett bra odds på X2, som betalar en bra bit mer än 2x pengarna.

  • Datum och tid: 2017-08-08 19:00
  • Turnering: Superettan
  • Match: Öster – GAIS
  • Spel: X2
  • Odds: 2.40 @ Bet365

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll