Följ oss på

Fotboll

Speltips Östersund – AIK 20/8

AIK åker till Östersund för att samla poäng i toppstriden. Man tappade poäng mot tabelljumbon Eskilstuna senast, kan man bemästra ett hemmastarkt Östersund?

AIK har gjort en hittills bra säsong och har länge legat i toppen. Man hade en ensam andraplats, men gav bort denne till Djurgården och Sirius som i skrivande stund ligger delad tvåa. Man tappade poäng hemma mot tabelljumbon AFC Eskilstuna, som ju självklart inte är godkänt. Man blev utbuade och det var en allmänt deppig situation på Friends Arena.

Östersund går även dem starkt i år. Man har poäng nog för att blanda sig i toppstriden och Europa-platser, men med tanke på stundande Europa League-kval finns det vissa frågetecken kring hur mycket spelarna faktiskt orkar. Man har kämpat på bra och har en avgörande final-match att spela mot PAOK. Det känns som trötta ben, alternativt många reservspelare, kommer ut på plan denna eftermiddag.

AIK känns starka och satsar stenhårt på Allsvenskan, medan Östersund har fokus mot Europa League. Ser inte att AIK åker på torsk här, men garderar till ett oavgjort resultat för pengarna tillbaka.

  • Datum och tid: 2017-08-20 15:00
  • Turnering: Allsvenskan
  • Match: Östersund – AIK
  • Spel: AIK, DNB
  • Odds: 1.62 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll