Följ oss på

Fotboll

Speltips Östersund – Djurgården, Allsvenskan 16/7

Allsvenskan går in i den 15:e omgången där Östersunds FK gästas av Djurgårdens IF på söndag den 16 juli 2017. Vi tror blåränderna har bra chans att få med sig poäng hem till Stockholm.

Djurgården har under perioder visat upp sig från sin bästa sida under året. Detta har varvats med mindre bra insatser som i premiären mot sirus och andra halvleken mot Hammarby som lämnade en del att önska. Anfallsmässigt ser det bra ut med såväl Magnus Eriksson som Gustav Engvall i fin form. Den sistnämnda avstod matchen mot Sundsvall på grund av lättare skada men förhoppningsvis, för detta spel, är han tillbaka i denna match mot Östersund. Djurgården har tagit förhållandevis säkra segrar mot just Sundsvall och Kalmar efter uppehållet.

Östersund har förvisso spelat bra hemma på Jämtkraft Arena där man hittills är obesegrade med fyra vinster och tre oavgjorda matcher. Man går dock nu in i en intensiv period där ligaspelet kombineras med matcher i Europa League-kvalet där man möter Galatasaray. Östersund är ett bra lag men orutinerat i sådana sammanhang och truppen är inte särskild bred. En av nyckelspelarna, Sema, har dragits med problem och är osäker för spel mot turkarna i veckan. Inte säkert att han kommer spela i detta möte heller. I första matchen efter uppehållet tog Östersund en poäng borta mot AIK vilket är starkt, detta földes upp med endast en poäng mot Jönköping Södra på hemmaplan efter en sen kvittering.

Anser inte att Östersunds vinstchans är så stor som oddset på X2 från mybet gör gällande. 1.70 är ett bra odds på att det antingen blir oavgjort eller seger för Djurgården.

  • Datum och tid: 2017-07-16 17:30
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: Östersund – Djurgården
  • Spel: X2
  • Odds: 1.70 @ mybet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll