Följ oss på

Fotboll

Speltips Östersund – Galatasaray, Europa League-kval

Stunden är kommen för Östersund som nu träder in i Europa League-kvalet efter att ha fått stå över första omgången, vilket man får göra som vinnare av Svenska Cupen till skillnad mot de lag som placerar sig på andra respektive tredje plats i Allsvenskan.

Tyvärr för Östersunds del så åkte laget på en av de svåraste motståndarna i denna kvalrunda. Nog för att Östersund har gjort en med svenska mått fantastisk resa de senaste åren men har har trots allt en bra bit kvar innan man ska kunna tampas på europanivå. I ligan har Östersund gjort en helt ok säsong hittills och med sina 23 poäng på 14 matcher placerar man sig för närvarande på en sjätteplats i tabellen. Faktum är att man är obesegrade på hemmaplan i år med fyra vinster och tre oavgjorda, även om det satt hårt inne i den senaste matchen mot Jönköping där man kvitterade i slutet av matchen.

Dessvärre för svensklaget är det i dagsläget oklart om Sema kommer till spel vilket vore högst olyckligt med tanke på att han är en av Östersunds absolut bästa spelare.

Östersund är, såväl spelar- tränar- som organisationsmässigt av förklarliga skäl väldigt orutinerade i sådana här sammanhang. Tror inte det är uteslutet att man kommer uppträda något naivt vilket kan straffa sig mot klasslag. Galatasaray då – behövs någon närmare beskrivning? Tror inte det. Det ska vara klasskillnad i denna matchen och över två matcher är det inget snack om saken vilka som går vidare.

Min sammantagna bedömning är att det är över 50 % vinstchans för bortalaget i denna match och kommer därför spela raka tvåan.

  • Datum och tid: 2017-07-13 19:00
  • Turnering: Europa League-kval
  • Match: Östersund – Galatasaray
  • Spel: Galatasaray
  • Odds: 2.00 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll