Följ oss på

Fotboll

Speltips Östersund – Hertha Berlin, Europa League 28/9

Det är dags för Östersund att ställas på ett riktigt stort prov i Europa League när man gästas av tyska Hertha Berlin. Kanske blir detta en match där det visar sig att det det trots allt skiljer sig en hel del mellan ett allsvenskt lag och ett bra lag i en europeisk toppliga? Troligtvis.

Östersund har verkligen gjort en imponerande resa och det kan ingen ta ifrån dem. Man ska dock inte dra för stora växlar av första vinsten i EL då motståndet var ruggigt usla. Nu ställs man mot ett Hertha Berlin som är ett riktigt bra lag. Det som talar för Östersund är såklart gott självförtroende och konstgräset, men jag tror inte det räcker.

Hertha Berlin har gjort en fin start i Bundesliga där man står på 2-2-1 i matchrad där förlusten kom mot starka Dortmund. I lagets första EL-match spelade man oavgjort mot Athletic Bilbao på hemmaplan vilket gör att man lär kämpa för att ta tre poäng i denna matchen för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att ta hem gruppsegern.

Självklart är det klasskillnad mellan lagen och jag tror det är stor chans att detta visar sig i matchen. Med anledning av Östersunds uppenbara förmåga att skrälla kommer jag dock välja spelet -0.25 mål på Hertha Berlin vilket innebär att halva insatsen återbetalas vid ett eventuellt kryss.

  • Datum och tid: 2017-09-28 19:00
  • Turnering: Europa League
  • Match: Östersund – Hertha Berlin
  • Spel: Hertha Berlin -0.25 mål
  • Odds: 1.83 @ bet365

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll