Följ oss på

Fotboll

Speltips Panathinaikos – Platanias, Grekiska ligan 7/1

I skrivande stund ser dagens spel från Serie A riktigt bra ut där överspelet i Lazio satt bergsäkert samtidigt som Sampdoria leder. Vi hoppas på vinster där och blickar vidare mot morgondagen där vi hittar nästa spel från den grekiska ligan.

Panathinaikos, med flera svenskar i laget, har länge haft finansiella problem. Detta är självklart inte bra för det forna storlaget och det blåser ganska friskt om laget. På planen har det inte gått särskilt bra det senaste, men i denna match är det enbart tre poäng som gäller. Det finn kvalitet i laget vilket man inte minst såg för någon månad sedan då man slog Olympiakos. Man har överlag ett bra lag på hemmaplan även om resultaten sviktat de senaste matcherna.

Motståndaren för dagen är megajumbon Platanias som på 15 omgångar endast skrapat ihop ynka 6 poäng. Noterbart är att dessa spelades in under de fyra första omgångarna, efter det har man 11 raka förluster. Ett mycket formsvagt Platanias alltså vars trupp inte heller håller någon hög kvalitet.

Oavsett om Panathinaikos haft en vikande formkurva det senaste ska det bara vara tre poäng i denna matchen. Spelet blir 1 hcp -1.25 mål. Detta betyder att spelet sitter vid vinst med två mål eller mer och att halva insatsen återbetalas vid en vinst om endast 1 mål.

  • Datum och tid: 2018-01-07 14:00
  • Liga: Grekiska ligan
  • Match: Panathinaikos – Platanias
  • Spel: Panathinaikos -1.25 mål asian
  • Odds: 1.91 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll