Följ oss på

Fotboll

Speltips PAOK – Östersund, Europa League 17/8

Sista skedet av Europa League-kvalet. Östersund jagar historiskt avancemang med att ta sig till Europa League. De var för inte länge sedan i division 2, medan de nu är ett topplag i Allsvenskan som krigar om en plats i EL.

PAOK är ett i grunden betydligt bättre lag än Östersund, och frågan är om det inte kommer bli övermäktigt för svensklaget att ta sig vidare här. Ser inte att man klarar av detta sett över två matcher, men för att åtminstone ha en chans behöver man ha ett eller två bortamål här. De behöver trycka gasen i botten för att få dit bortamål, för att gå på defensiv och spela 0-0 är inte alls bra.

Här handlar det om att överleva matchen med så bra resultat som möjligt. Det finns risk med att vara helt döda inför returmötet. Tanken för dagens spel var Östersund att göra minst ett mål, men med eftertanke är det minst lika troligt att båda lagen får dit åtminstone varsitt mål.

  • Datum och tid: 2017-08-17 20:00
  • Turnering: Europa League
  • Match: PAOK – Östersund
  • Spel: BLGM
  • Odds: 2.45 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll