Följ oss på

Fotboll

Speltips Reims – Tours, Ligue 2 16/1

Vi riktar återigen blickarna mot franska andraligan och kommer likt förra veckan gå emot bortalaget Tours i deras match mot Reims.

Vi spelade mot Tours så sent som härom veckan. Inför den matchen skrev vi följande:

Tours ligger toksist i Ligue 2 och har endast spelat ihop 5 ynka poäng på 19 matcher. På de tio senaste matcherna har det blivit förlust i nio av dem hemma eller bortaplan synes spela mindre roll. På totalt nio matcher som spelats hemma har Tours endast lyckats vinna en match och gått förlorande i nio matcher.

Dessvärre lyckades Clermont inte få in bollen och den matchen slutade oavgjort och mållös. Nu är det dock ett helt annat motstånd för bortalaget. Man ställs mot Reims som leder ligan överlägset. Man har hela 10 poäng ned till tvåan vilket säger en hel del om vilken fin säsong Reims gjort. Man är bra framåt men framför allt håller man ofta tätt bakåt. Under årets 20 matcher har man endast släppt in 12 mål. Under förutsättning att man skulle lyckas hålla nollan finns det fina förutsättningar för att vinna med ett par bollar i matchen.

Spelet blir Reims -1 mål asian hcp. Pengarna tillbaka om Reims endast skulle vinna med en boll alltså. Oddset på detta är helt enkelt för bra för att avstå.

  • Datum och tid: 2018-01-16 21:00
  • Liga: Ligue 2
  • Match: Reims – Tours
  • Spel: Reims -1 mål asian
  • Odds: 1.70 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll