Följ oss på

Tennis

Speltips Sam Querrey – Marin Cilic, Wimbledon 14/7

Det nalas semifinaler i Wimbledon och i den ena semifinalen ser vi två spelare som står utanför de så kallade big four när amerikanen Sam Querrey ställs mot kroaten Marin Cilic.

Cilic är en av de få spelare utöver Djokovic, Nadal, Federer och Murray som de senaste åren vunnit en grand slam. Årets grässäsong har sett mycket bra ut och med sitt stabila spel har han i Wimbledon Slagit Muller, Bautista-Agut, Johnson, Mayer och Kohlet. Kroaten har en mycket bra serve och är överlag som nämnt en mycket stabil spelare.

Querrey är spelaren som kanske med sina egna mått mätt gjort den bästa turneringen såhär långt. Amerikanen har en mycket bra serve vilket lämpar sig bra på ett snabbt underlag som gräs. Med hjälp av denna har han lyckats slå Tsonga, Anderson och nu senast Murray i kvartsfinalen vilket talar sitt tydliga språk – mycket imponerande.

Oddsen talar till Cilic fördel som står i ungefär 1.30 vilket är helt korrekt. Cilic borde ta hem det här men gör han det i tre raka set? Det känns inte troligt. Det känns som det kan bli en jämn historia med långa set och ser det inte som troligt att någon av spelarna ska lyckas ta detta utan att förlora set. Spelet blir över 3.5 set som hittas till, enligt mig, fina 1.62 i odds hos Ladbrokes.

  • Datum och tid: 2017-07-14 14:00
  • Turnering: Wimbledon
  • Match: Sam Querrey – Marin Cilic
  • Spel: Över 3.5 set
  • Odds: 1.62 @ Ladbrokes

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis