Följ oss på

Fotboll

Speltips Sirius – AIK, Allsvenskan 5/8

Sirius har överraskat alla efter att de tog sig upp i Allsvenskan. Som nykomlingar i en högre division, brukar målet vara att desperat hålla sig kvar. Så är inte fallet med Sirius.

De har länge varit med i toppen av tabellen, vilket innebär att man sedan länge har säkrat nytt kontrakt. De blickar direkt framåt och hoppas på än högre placeringar, för med det spel som de visar upp, så är det full möjligt. De är ett bra lag, men kommer av förklarliga skäl inte hålla över hela säsongen. De kommer sannolikt placera sig högt i tabellen, men inte i den absoluta toppen. När Sirius i slutändan spelat mot samtliga topplag, kommer det innebära många poängtapp.

AIK går mot en stark säsong och visar på att en stark defensiv kan vinna matcher. Många uddamålsvinster gör att AIK placerar sig i toppen, och kommer sannolikt att fortsätta befinna sig där. Nu ställs man mot Sirius, och som nämnt i ovan stycke ser jag att förlusterna kommer komma när Sirius får möta de allra bästa lagen.

  • Datum och tid: 2017-08-06 17:30
  • Turnering: Allsvenskan
  • Match: Sirius – AIK
  • Spel: AIK, DNB
  • Odds: 1.66 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll