Följ oss på

Fotboll

Speltips Sirius – Örebro, Allsvenskan 25/9

Match på studenternas när Sirus gästas av Örebro. Av Sirius form att döma är det inte mycket som talar för uppsalalaget i matchen enligt mig.

Sirius har verkligen rasat ihop. Ett mycket skadedrabbat lag har nu fem (!) raka förluster och i de fyra senaste matcherna har man 3-13 i målskillnad och då ska man komma ihåg att de mött J Södra, Sundsvall och Kalmar i dessa matcher. Självklart kommer Sirius inte förlora resterande matcher denna säsongen men vad talar egentligen för att man skulle ta tre poäng i denna matchen? Inte särskilt mycket enligt mig.

Örebro blandar och ger i vanlig ordning. Efter att ha slagit Malmö har man nu två raka förluster mot Djurgården och AFC. Den förstnämnda matchen är inte mycket att säga om och jag tycker inte heller man ska dra för stora växlar av förlusten mot AFC, ett lag som inte är så dåligt just nu som tabelläget gör gällande.

Stor chans att Örebro tar minst en poäng i matchen enligt mig.

  • Datum och tid: 2017-09-25 19:00
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: Sirius – Örebro
  • Spel: Örebro +0.5 mål
  • Odds: 1.75 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll