Följ oss på

Fotboll

Speltips Spal – Lazio, Serie A 6/1

Nästa speltips kommer också det från Serie A i matchen mellan Spal och Lazio. Vi tror på en målrik historia och kommer lägga spelet över 2.5 mål i matchen.

Lazio är det lag som hittills varit målgladast i Serie A sett till linan 2.5 mål. Hittills har de på 18 matcher endast spelet 3 matcher där det inte blivit tre mål eller fler. En av dessa tre matcher var den senaste mot Inter, dock på bortplan och att där fixa 0-0 som man gjorde är självklart starkt. Förutom Juventus är Lazio det lag som hittills gjort flest mål i ligan med 43 mål på 18 matcher.

Man ställs nu mot Spal som kämpar på nere i botten av Serie A. Man är ett av de lag som släppt in flest mål i Serie A i år och inte mycket talar för att man kommer ta poäng i matchen. Under förutsättning att Lazio får in ett relativt tidigt mål och Spal behöver gå framåt kan detta mest troligt bli en målrik match varför överspelet lockar.

  • Datum och tid: 2018-01-06 15:00
  • Liga: Serie A
  • Match: Spal – Lazio
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.83 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll