Följ oss på

Tennis

Speltips Stebe – Taberner, Sibiu challenger 24/9

I finalen i Sibiu challenger ställs storfavoriten Stebe mot talangfyllda spanjoren Taberner. Visst borde det kunna bli en jämnare match än vad oddsen kanske gör gällande?

Stebe rankas inom topp 100 och är i dagsläget en bättre spelare än Taberner, inget snack om saken. Taberner har dock visat på riktigt fint spel här i Rumänien och har tagit sig till finalen utan att tappa set, vilket faktiskt är bättre än vad Stebe presterat som tappat ett set. Taberner spelade även en challengerfinal så sent som förra veckan. Inget fel på formen med andra ord.

Stebe står i ca 1.35 – 1.40 i odds och är därmed en ganska stor favorit i matchen. Med anledning av det är linan för överspel relatitvt låg, och som sagt tror jag spanjoren kan ge Stebe en match här. Över 20 games (asian) spelas därför hos Pinnacle.

  • Datum och tid: 2017-09-24 14:00
  • Turnering: Sibiu challenger
  • Match: Stebe – Taberner
  • Spel: Över 20 games
  • Odds: 1.71 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis