Följ oss på

Fotboll

Speltips Gif Sundsvall – Halmstads BK, Allsvenskan 15/7

Förutom bottenmötet som spelas i Eskilstuna möts även Sundsvall och Halmstad i en mycket viktig match för båda lagen. Halmstad bör ha bra chans att få med sig en poäng här enligt mig.

Sundsvall är inne i en riktigt, riktigt tung period för tillfället. Man har fem raka förluster mot Göteborg, Kalmar, Östersund, Sirus och Djurgården och det fina försvarsspelet från i början av vårsäsongen är som bortblåst. På grund av detta är man indragna i bottenstriden och ligger endast tre poäng före Halmstad i tabellen. Sundsvall fick dessutom viktiga Danielsson utvisad i förra matchen mot Djurgården varpå han är avstängd i denna match vilket helt klart är ett avbräck för giffarna.

Halmstad har också haft en tuff vår. Anser dock att man stundstals spelat helt ok men inte fått med sig poängen. Det är kanske framför allt målskyttet som varit problemet och anfallarna behöver steppa upp. Efter sommarupphållet har man dock stått för två starka insatser där man spelat oavgjort mot både Elfsborg och IFK Göteborg.

Jag tror Halmstad har en bra chans att plocka minst en pinne i matchen och spelar därför Halmstad asian handicap +0.5 mål vilket är samma spel på X2.

  • Datum och tid: 2017-07-15 16:00
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: Gif Sundsvall – Halmstads BK
  • Spel: Halmstad +0.5
  • Odds: 1.68 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll