Följ oss på

Speltips Swansea – Liverpool, Premier League 22/1

Vi har en måndagsmatch att se fram emot, detta mellan Swansea och Liverpool. Just Liverpool gör en otroligt bra säsong och spelar underhållande fotboll match efter match. Deras största bekymmer hittills under säsongen har varit försvarsspelet, där man inte riktigt har räckt till. Offensiven har glänst och de kommer till lägen som få klubbar i ligan gör. Detta såg vi inte minst mot serieledande Manchester City, där man hade en 4-1-ledning, men som kom att bli en 4-3-seger för Liverpool. Det vittnar både om att de har en strålande offensiv, men samtidigt släpper till alldeles för många lägen.

Swansea har en relativt bra trupp, men kommer aldrig till något direkt bra spel. Med det menas inte att de har en trupp som kan göra några underverk, men de bör inte ligga i botten av tabellen. De ligger alltså sist i ligan och kommer löper stor risk av att åka ur Premier League i år. De hade en tuff säsong i fjol också, men lyckades hålla sig kvar. Nu tappar man mer och mer momentum och behöver illa kvickt komma till en förändring.

Jag bedömer Liverpools vinst-chanser som väldigt goda, men dock till ett alldeles för lågt odds. Att de gör mål råder det inte heller några tvivel om, men samtidigt bör Swansea kunna mäkta med åtminstone ett mål på hemmaplan. Två spel är aktuella här, dels att båda lagen gör mål, men även att det blir över 2.5 mål i matchen.

Jag väljer att spela en mindre peng på BLGM och något mer på över 2.5 mål i matchen.

  • Datum och tid: 2018-01-22, 21:00
  • Liga: Premier League
  • Match: Swansea – Liverpool
  • Spel 1: BLGM Ja
  • Odds: 2.10 @ Betfair
  • Spel 2: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.71 @ Betfair

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll