Följ oss på

Fotboll

Speltips Swansea – Man United, Premier League 19/8

Manchester United har värvat friskt i år igen och har nu spenderat flera miljarder på nya spelare. Förra säsongen gick sådär, man vann förvisso Europa League, men sett över hela säsongen var det knackigt. Det är nu upp till Mourinho att få ordning på truppen.

Man vann premiären mot West Ham komfortabelt och det såg faktiskt riktigt spännande ut. De har många alternativ framåt, men också väldigt stabilt mittfält och bakåt finns det inte många luckor. Nu gästar man Swansea, som i fjol gjorde en usel säsong, men som klarade sig kvar ändå och det bör bli tre poäng här utan vidare.

United jagar titeln i år, både i Premier League men också i Champions League. Att man vinner den sistnämnda turneringen kanske är något för tidigt, men det är ambitionen. Att man vinner mot Swansea är då ett måste, oavsett hemma eller bortaplan. Tror alltså på en komfortabel vinst för bortalaget här, men en viss aning till att Swansea kan få till ett mål. Väljer överspelet här till hyfsat odds.

  • Datum och tid: 2017-08-19 13:39
  • Turnering: Premier League
  • Match: Swansea – Manchester United
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.84 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll