Följ oss på

Speltips Toronto – Tampa Bay, NHL 13/2

Eftersom NHL satte stopp för att skicka iväg deras spelare till OS och således pausa ligan, så är NHL-spelet i full gång. Det är en rolig säsong att följa, då vi ser flera uppstickare som lyckas väl i toppen av tabellen. Framförallt tänker jag på det nybildade laget Vegas Golden Knights, som gör sin första säsong i NHL. Det är alltså ett helt nytt lag, som fått värva ett antal spelare från respektive klubb. De har gjort en fantastisk resa på kort tid och ligger nu alltjämt etta i tabellen. Frågan är om det kan räcka hela vägen till att vinna Stanley Cup, redan i år?

Till dagens spel då:

Toronto gör en bra säsong och man blir starkare för varje säsong som går. Mike Babcock har gjort starkt avtryck i klubben efter att han bytte klubb från rivalen Detroit till nuvarande Toronto. De har ett offensivt skickligt lag och har nu gjort näst flest mål i serien. Extra roligt är att William Nylander är en bidragande faktor till deras målproduktion, ofta i kombination med lagkamraten Austin Matthews.

Tampa Bay är även de väldigt offensivt skickliga och har de facto gjort flest mål i hela ligan. Det här har tagit dem till en stabil förstaplats, och många tror att det är just Tampa Bay som tar sig hela vägen i år.

De båda lagen har gjort flest och näst flest mål i ligan och jag ser inte annat än att de fortsätter producera i den form de båda är i. Båda lagen har en stark formkurva där de har vunnit fyra av deras fem senaste matcher och nu när de ställs mot varandra skall det bli otroligt spännande att se hur de kan hantera situationen.

  • Datum och tid: 2018-02-13 01:00
  • Liga: NHL
  • Match: Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning
  • Spel: Över 5.5 mål
  • Odds: 1.92 @ Betsson

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Hockey