Följ oss på

Fotboll

Speltips Tottenham – Chelsea, Premier Leauge 20/8

Chelsea fick en ordentlig känga i premiären mot Burnley. Man förlorade på hemmaplan med 3-2 och fick hela två spelare utvisade. Oroväckande säger vissa, engångshändelse säger andra.

Chelsea vann relativt enkelt ligan i fjol och var otroligt starka både framåt och bakåt. Man har nu också gjort ett par bra värvningar, som sannolikt inte kommer försämra klubbens förmåga att vinna matcher. Dock finns det övriga konkurrenter i år, som kommer vara starkare än de varit tidigare. Att man förlorade denna matchen ser jag som en kollaps, och inte något som kommer upprepa sig många gånger.

Nu möter man dock ett väldigt bra lag i Tottenham, och matchen kommer bli otroligt tuff. Tottenham är favoriter här, med all rätt, men frågan är om favoritskapet verkligen är rimligt. När jag ser att Chelsea nästan har 4.0 i odds på bortaplan är det värde i spelet, oavsett vilket lag som står på andra sidan. Det här innebär att vi får en bit under 2.0 i odds för X2, och att Chelsea kan repa sig för att lösa en poäng i ett derby, det är jag övertygad om.

  • Datum och tid: 2017-08-2 17:00
  • Turnering: Premier League
  • Match: Tottenham – Chelsea
  • Spel: X2 Chelsea
  • Odds: 1.73 @ Bet365

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll