Följ oss på

Fotboll

Speltips Tours – Clermont, Ligue 2, 12/1

Här kommer ett tidigt spel från franska andraligan. Spelet är först på fredag nästa vecka men oddset kan säkerligen sänkas innan dess varför det blir ett spel redan nu.

Tours ligger toksist i Ligue 2 och har endast spelat ihop 5 ynka poäng på 19 matcher. På de tio senaste matcherna har det blivit förlust i nio av dem hemma eller bortaplan synes spela mindre roll. På totalt nio matcher som spelats hemma har Tours endast lyckats vinna en match och gått förlorande i nio matcher.

Motståndarna för dagen är Clermont som för närvarande ligger på en nionde plats i ligan. Man har tre raka förluster mot Sochaux, Nimes och Brest men då ska man komma ihåg att detta är lag som ligger på den övre halvan. Innan denna dåliga matchrad hade man bra häng på toppen och faktum är att man fortfarande har det. Man ligger endast fem poäng bakom laget på tredjeplats som innebär kval till Ligue 1.

Detta är en måstematch för Clermont och det ska bara vara tre poäng som gäller. Spelet blir Clermont -0.25 mål asian. Innebär vinst om Clermont vinner och skulle det bli oavgjort återbetalas halva insatsen.

  • Datum och tid: 2018-01-12 20:00
  • Liga: Ligue 2
  • Match: Tours – Clermont
  • Spel: Clermont -0.25 mål
  • Odds: 2.14 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll