Följ oss på

Tennis

Speltips Adrian Ungur – Carlos Taberner, Sibiu challenger 23/9

Adrian Ungur har helt klart sett sina bästa dagar men kanske kan han störa den tolv år yngre talangen Taberner här på hemmaplan? Jag tror det.

Ungur har visat att han fortfarande har fin tennis i sig i denna turnering. Han har slagit såväl Cecchinato som Travaglia och kommer göra allt han kan för att ta hem turneringen. Han har historiskt trivts väldigt bra här på hemmaplan och har de senaste fem åren två turneringsvinster, en semifinalplats och en kvartsfinalplats. I såväl åttondels- som kvartsfinalen har han verkligen övertygat vilket ger mig anledning att tro att han kommer göra det mycket svårt för spanjoren i denna matchen.

Motståndaren är alltså Taberner som är ung och lovande men är också orutinerad. Han blandar och ger en hel del och jag tror att han kan få det tufft när han ställs mot en publikfavorit som dessutom har hemmaplan.

Jag testar Ungur till 2.10 i odds på Pinnacle.

  • Datum och tid: 2017-09-23
  • Turnering: Sibiu challenger
  • Match: Adrian Ungur – Carlos Taberner
  • Spel: Ungur
  • Odds: 2.10 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis