Följ oss på

Speltips Valencia – Real Madrid, La Liga 27/1

Real Madrid lämnade ett styrkebesked i matchen mot Dep. La Coruna, där man vann med hela 7-1. Nu väntar ett otroligt viktigt möte för både Valencia och Real Madrid, men kanske än mer för bortalaget. Real Madrid gör som bekant ingen önskvärd säsong och de har länge varit hårt kritiserade. Detta stjärnspäckade lag bör helt klart göra bättre ifrån sig än vad de gjort hittills, och nu börjar allvaret krypa allt tätare inpå huvudtränaren Zidane. Han riskerar dagligen att få foten från ledningen, men om han börjar redovisa bättre resultat nu på kort sikt, så bör han klara sig undan.

Valencia ligger en placering över Real Madrid och gör därför en väldigt bra säsong. De har inte alls samma press mot sig, utan en tredjeplats är klart godkänt, om inte bättre än så. Inför dagens match så handlar allt om hur pass väl Real Madrid kan hantera ett topplag. Man har vikt ned sig tidigare, framförallt i det senaste El Clasico-mötet med Barcelona, där man förlorade utan att övertyga.

Real behöver en vinst här till varje pris. Man har inte råd att varken förlora eller spela oavgjort, utan de behöver visa sig starka inför slutspurten av säsongen. Dessutom väntar ett otroligt viktigt möte med PSG i Champions League-slutspelet, så att hitta formen fram till dess är helt klart önskvärt. Oddsen för att Real Madrid vinner är hos flera bolag förhållandevis låga, men vi hittar däremot ett betydligt högre odds hos 18Bet. Jag kan rekommendera att ha spelkonto hos fler än ett bolag, just för att ständigt kunna anpassa sig efter de bästa oddsen på marknaden.

  • Datum och tid: 2018-01-17 16:15
  • Liga: La Liga
  • Match: Valencia – Real Madrid
  • Spel: 2
  • Odds: 1.88 @ 18bet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll