Följ oss på

Tennis

Speltips Fernando Verdasco – Elias Ymer, Swedish Open 18/7

Då var det äntligen dags för den årliga tennisveckan i Båstad och i den första omgången ställs svenskhoppet Elias Ymer mot Fernando Verdasco. Det lär bli tufft för svensken.

Elias Ymer såg för ett par år sedan ut att gå mot en lysande karriär. Sedan hände dock något. Hans utveckling har helt stannat av och såväl spel- som självförtroendemässigt har det sett dystert ut under en lång tid nu. Han har dalat på rankingen och lär fortsatt göra det om inte något händer. Positivt för honom var dock att han tog sig till kvartsfinal under förra veckans challengerturnering i just Båstad men det kanske säger det mesta, att kvartsfinal i en Challenger på hemmaplan nu känns som en framgång för honom.

Han ställs mot Verdasco och för de som följt tennisen under många år är det ingen nyhet att detta är en spelare med fin tennis i sig. Nog för att han sett sina bästa år och att man till och från kan ifrågasätta hans inställning men här, i första omgången i Båstad, tror jag inte han kommer ha några problem med en vek Ymer. Verdasco kan fortfarande vilket han inte minst visade i Franska Öppna där han slog både Alexander Zverev och Pablo Cuevas.

Verdasco är en återkommande spelare i Båstad och förra året tog han sig till final här. Visst städar han av Ymer i två raka under tisdagen?

  • Datum och tid: 2017-07-18 15:30
  • Turnering: Swedish Open (ATP Båstad)
  • Match: Fernando Verdasco – Elias Ymer
  • Spel: 2-0 Verdasco
  • Odds: 1.83 @ Ladbrokes

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis