Följ oss på

Fotboll

Speltips Vinnare Allsvenskan 2018

Någon närmare beskrivning av Malmös överlägsenhet i Allsvenskan behövs egentligen inte. Resultaten talar för sig själv och man har vunnit serien fyra av de fem senaste åren. Det som särskilt talar för Malmö är att man både har bäst spets och bredd. Det sistnämnda skulle kunna vara det som blir avgörande under förutsättning att Malmö i år tar sig längre i Europaspelet.

Skulle Malmö inte gå till EL eller CL känner jag mig övertygad om att man tar hem Allsvenskan. Skulle de göra det uppstår vissa frågetecken, men frågan är om de inte klarar det ändå. Om man tittar till deras konkurrenter har jag svårt att se att exempelvis AIK ska kunna utmana på allvar, sett till de problem som ändå finns runt klubben och att laget har svårt att prestera över en hel säsong. Östersund skulle kunna vara en bubblare men troligtvis kommer de tappa spelare antingen i vinter eller sommar vilket då kommer minska deras chanser avsevärt, även om de tar in ersättare.

Enligt mig är oddset på Malmö ett par tiondelar för högt för att avstå att spela dem i ett långspel som vinnare av Allsvenskan 2018.

  • Datum och tid: 2018-04-01 15:00
  • Liga: Allsvenskan
  • Spel: Malmö FF vinner serien
  • Odds: 2.60 @ expekt

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll