Följ oss på

Fotboll

Speltips Wales – Österrike 2/9

Både Wales och Österrike ligger något efter när det kommer till placeringar i VM-kvalet. De behöver båda desperat tre poäng här om man skall ha någon chans över huvudtaget, för att ta ikapp ett än större gap blir för tufft.

Wales på hemmaplan är väldigt svårslagna och jag ser inte att någon nation enkelt åker hit och tar med sig tre poäng. Inte heller kommer Österrike göra det, även om de kanske i grunden har ett starkare och mer stabilt lag.

Båda lagen har samma poäng inför dagens match, vilket gör att matchen får en något större dignitet, då poängen är precis lika viktiga för båda lagen. Jag ser en hemmaplansfördel här som kan vara direkt avgörande. Wales kan slå Österrike här med flera bollar, även om en jämn tillställning kanske är mer troligt. Man bör få med sig åtminstone en poäng här på hemmaplan.

  • Datum och tid: 2017-09-02 20:45
  • Turnering: VM-kval
  • Match: Wales – Österrike
  • Spel: Wales DNB
  • Odds: 1.56 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll