Följ oss på

Fotboll

Speltips Zeljeznicar – AIK, Europa League-kval

AIK åker i EL-kvalets andra omgång till Bosnien där man ställs mot Zeljeznicar. Blir det en målsnål historia? Det känns troligt.

Att AIK varit uddlösa framåt i år har inte undgått någon som följer Allsvenskan. I ligan har man snittat ett mål framåt per match vilket inte övertygar. Å andra sidan har man en mycket kompakt defensiv och statistiken på de 14 spelade matcherna i Allsvenskan med endast 9 insläppta mål talar sitt tydliga språk.

AIK spelade så sent som i helgen sin senaste match borta mot Kalmar vilket var ett riktigt sömnpiller. Stockholmslaget övertygade inte och kunde mycket väl förlorat med 1-0 istället för att ha vunnit. Faktum är att AIK vunnit 6 av sina 7 matcher i årets Allsvenska med 1-0. AIK har nyligen gjort klart med bland annat en ny argentisk anfallare vilket är ett välbehövligt tillskott till AIK:s hittills mycket tama anfallsspel. Varken han eller övriga två nyförvärv är dock aktuella för spel denna match vilket självklart är negativt för gnaget, men positivt för detta spel.

Man ställs i denna match mot bosniska Zeljeznicar som tog sig vidare till denna kvalomgång genom vinst mot Zeta från Montenegro med 1-0 hemma och 2-2 borta. Det är inget högkvalitativt lag och över två matcher har AIK goda chanser att avancera. De lär få det tufft att komma igenom AIK:s tajta försvarsspel. Inte minst med tanke på att lagets storstjärna och skyttekung Ivan Lendric i dagarna såldes till franska Lens och därmed ej är aktuell för spel i denna match.

Tror på en tillknäppt historia i denna matchen som mycket troligt kan bli målsnål.

  • Datum och tid: 2017-07-13 20:45
  • Turnering: Europa League-kval
  • Match: Zeljeznicar – AIK
  • Spel: Under 2.25 mål (asian)
  • Odds: 1.79 @ Pinnacle

Spelet under 2.25 mål asian innebär att det vid noll (0) eller ett (1) mål blir vinst på spelet, vid två (2) mål blir det halv vinst på spelet och halva insatsen återbetalas och vid tre (3) mål eller fler går spelet förlorat.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll