Följ oss på

Tennis

Speltips Alexander Zverev – Kevin Anderson, ATP Montreal 12/8

Det är dags för kvartsfinal i ATP Montreal och vi vänder därmed blickarna mot mötet mellan Zverev och Anderson. Den förstnämnde är relatvit stor favorit i matchen vilket känns helt rätt.

Zverev har verkligen utvecklats från att enbart ha varit en talang till att bli en världsspelare på den absoluta toppnivån. Låt oss ta en titt på hans resultat den här säsongen, under året har han vunnit hela fyra titlar och har förutom det en finalplats att stoltsera med.

Anderson är en ganska tråkig spelare som lever en hel del på sin stabila serve. Med detta vapen tar han sig allt som oftast till placeringar som motsvarar hans seedning men han har svårt så fort han ställs mot en bättre spelare.

Något som är intressant för detta spel är att spelarna möttes för någon vecka sedan i Washington, en turnering som för övrigt Zverev till slut vann. Det mötet slutade med en komfortabel 2-0 seger i set för Zverev. 2-0 spelet i set lockar även i denna match men jag kommer istället spela -2.5 games då det skulle kunna hända att Anderson får med sig ett set i exempelvis tiebreak.

  • Datum och tid: 2017-08-12
  • Turnering: ATP Montreal
  • Match: Alexander Zverev – Kevin Anderson
  • Spel: Zverev -2.5 games
  • Odds: 1.97 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis