Följ oss på

Tennis

Speltips Mischa Zverev – Peter Gojowczyk, ATP Metz 23/9

Det nalkas semifinaler i ATP Metz och jag tror Zverev blir för stark för Gojowczyk i mötet spelarna emellan.

Zverev har verkligen haft en otippad positiv utveckling. Länge såg han ut att endast vara en medelmåtta i karriären men den senaste tiden har han verkligen spelat upp sig och rankas just nu på plats 27 i världen. Han började året riktigt starkt med en kvartsfinalplats i Australian Open och efter några tyngre turneringar har han sedan spelat upp sig igen. Bland annat har han tagit sig till en ATP-final, spelade riktigt fin tennis under grässäsongen och i US Open senast tog han sig till åttondelsfinal efter att bland annat ha slagit hemmahoppet Isner. Riktigt bra gjort.

I denna turneringen har han slagit Herbert, Laaksonen och de Schepper och även om detta varit matcher där han varit favorit är det ändå starka resultat. Motståndaren för dagen håller inte samma klass enligt mig. Gojo har förvisso gjort en helt ok säsong men är inte i närheten av den spelare som Zverev i dagsläget är, även om segern mot Simon i åttondelsfinalen här i Metz var imponerande.

Zverev spelas rak seger till 1.63 i odds på pinnen.

  • Datum och tid: 2017-09-23
  • Turnering: ATP Metz
  • Match: Mischa Zverev – Peter Gojowczyk
  • Spel: Zverev
  • Odds: 1.63 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis