Följ oss på

Tennis

Stefano Napolitano – Lloyd Harris, Vancouver challenger 18/8

Det spelas Challengertennis i Vancouver och jag har hittat ett spel i matchen mellan Napolitano och Harris i en av kvartsfinalerna.

Napolitano är endast 21 år medan Harris är 19 år varför det är två unga spelare som ställs mot varandra. Båda har framtiden för sig men jag anser att Harris är en större råtalang. Harris har till följd av sin låga ålder fortfarande spelat lite på Futuretouren i år men har nu verkligen visat att han inte längre har där att göra. Under året har han bland annat tagit sig till en semifinal i en challenger och kanske är det dags för den andra semifinalen i år när han nu ställs mot Napolitano?

Napolitano har varit relativt ojämn i år vilket inte är konstigt med anledning av att han fortfarande är ung. Form- och spelmässigt ser jag Harris som en bättre spelare för dagen och spelar därför raka tvåan till 1.67 i odds på WH.

  • Datum och tid: 2017-08-19 00:15
  • Turnering: Meerbusch Challenger
  • Match: Stefano Napolitano – Lloyd Harris
  • Spel: Harris
  • Odds: 1.67 @ WilliamHill

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis